Finnish English Russian

Asuntokauppaa ja koteja kaikenkarvaisille jo vuodesta 1989.

Asuntokauppaa ja koteja kaikenkarvaisille jo vuodesta 1989.

Töihin Huoneistomediaan?

Haemme uusia kiinteistönvälittäjiä!

Haluatko määrätä oman tulotasosi?

Haluatko nähdä heti työsi laadun ja tulokset?

Haluatko kehittyä alan ammattilaiseksi?

Mikäli haluat oppia uusia asioita työssäsi ja saada siitä hyvät ansiot, tarjoamme sinulle mahdollisuuden siihen.

Soita tai lähetä sähköpostitse yhteystietosi ja kuvaus itsestäsi, voit lähettää myös tietosi alla olevaan osoitteeseen niin otamme sinuun yhteyttä, kiitos.

Kiinteistönvälitys ei ole meille vain ammatti vaan elämäntapa!

Katso myös Helsingin, Tampereen ja Haminan toimistojen sivujen tarkemmat hakuilmoitukset.

Haluatko yhteistyökumppaniksi?

Haemme yhteistyökumppaneita usealle paikkakunnalle, jos sinulla on vankka kokemus kiinteistönvälitysalalta ja haluat menestyä kanssamme, tartu tilaisuuteen ja tule onnistumaan!

Yhteistyökumppanina saat yhteistyön edut, mutta säilytät itsenäisyytesi ja toiminta vapautesi.

Huoneistomedian brändi, pysyvät arvot, jatkuvuus, vahva kokemus, toimintamallit, tehokas markkinointi sekä uudet tietojärjestelmät antavat kovan pohjan menestyä Huoneistomedian kanssa vaativilla asuntomarkkinoilla.

Yhteistyö kanssamme tuo sinulle uusia mahdollisuuksia mutta ei kasvata yrityksesi kulurakennetta ja säästät samalla aikaa tuottavaan toimintaan sekä vapaa-aikaan.

Hyödynnät Huoneistomedian valmiiksi neuvottelemat sopimukset, saat oman toimistosivun Huoneistomedian kotisivuilta kohde kartalla, sähköpostit toimistolle ja henkilöstölle sekä saat kohdistetun alueellisen SoMe-mainonnan yms.

Saat yhteistyösopimuksen ilman liittymismaksua ja sopimuksen irtisanomisaika on sovittavissa erikseen ilman kilpailukieltorajoitteita.

Kaiken tämän ja paljon muuta saat kuukausittaisella yhteistyömaksulla 4 % välityspalkkioista laskettavasta liikevaihdosta tai kiinteällä 700 € (alv. 0 %) kuukausimaksulla. Erikoistarjous, ensimmäinen vuosi 3 % yhteistyömaksulla tai kiinteällä 500 € (alv. 0 %) kuukausimaksulla!

Lähetä yhteystietosi ja kuvaus itsestäsi joko sähköpostitse tai soita alla olevaan numeroon, kiitos.

Yhteydenotot ovat luottamuksellisia!

Huoneistomedia LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
puh. 0403 004 301/Terho
hallintuoneistomedia.fi

© Huoneistomedia 2018

design by nerio

» tietosuoja- ja rekisteriseloste


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)